úterý 15. července 2014

VPŘEDU BYZNYS VZADU PARTY

 

LEGENDÁRNÍ ÚČES MULLET - ČESKY ŘEČENO PROSTĚ KLASICKY NA JÁGRA


Neobejde se bez něj žádná vesnická zábava, ani muzikál v prestižních divadlech jako pražská Broadway nebo Hybernia. Doprovází ho košile nebo tílko, džíny vytažené do pasu a mnohdy i ledvinka. Nositelé účesu jsou milovníky Jardy Jágra, kteří ale nepostřehli, že už je 21. století.

Vysoce ověřený zdroj wikipedie uvádí, že MULLET je forma legendárního mužského účesu oblíbeného zejména v 80. a 90. letech 20. století (a na vesnicích nejen na Severní Moravě dodnes. pozn. Unicorna). Při tomto účesu jsou vlasy po stranách hlavy a na temeni ostříhány nakrátko a vzadu zůstávají dlouhé, většinou na ramena či na záda. Další názvy jsou například „fokuhýla“ (z němčiny), „čolek“, „deka“, „záclona“, „na Morkuse“, „Bundesliga“, „zádovlas", „hauro", „tučňák“, „zvadlý záclony", „veverčí kožešina", nebo vulgárně „na debila“, na Moravě se též používá termín „na řidiče autobusu“ .
Podle nás je tu ještě jedna možnost, že se prostě někdo zcvoknul a během dlouhého čekání ve frontě na pokladnu v Albertu si začal vzteky rvát vpředu vlasy.


Unicorn byl zděšen, když mu Aran ukázal co se dělo na Planetě Opic v 80. a 90. letech. Nyní když opět načerpal energii a napil se z růžové kaluže, vás může provést obdobím kadeřnického temna.

!!! POZOR VESNICE MAŇOVICE ÚTOČÍ!!!!


Nahoře háro, dole žádný leháro


I člověk, který umí napočítat do nekonečna dvakrát ho měl a kdo říká, že ne, ten se tak nechává stříhat doteď!

Zepředu člověk zachranující životy, zezadu muž s hřívou Arana
Jedinečný sestřih a foto se psím kamarádem....zřejmě jediným, kterého kdy měl...

Můžete být třeba nejlepší fotbalista okresního města, ale s tímto účesem sbalíte místo missky, tak maximálně svačinářku z bufetu.

ani sexy pohled to nezachrání

ani sexy outfit to nezachrání

Při sportu je potřeba chránit si vlasy čelenkou, aby nám zbytečně nelétaly do obličeje.

Knír dodá vzezření sňatkového podvodníka s dlouholetou praxí.

Rihanna miluje party, proto jim přizpůsobila svou zadní část účesu, předek se zase hodí na jednání s nahrávacími společnostmi.
 Unicorn se domnívá, že se Rihanna zřejmě inspirovala u českých žen, které se zase inspirovaly u svých manželů...THAT'S SHIT

A na konec kazatel sekty Vesmírní lidé

Žádné komentáře:

Okomentovat